Dru Yoga cursus herfst 2019

Liefdevolle aandacht voor lichaamshouding en gevoelens

Cursus van 10 keer vanaf 16 september 2019 t.e.m. 2 december (muv. 14 en 21 oktober)
groep 1 van 17:30u tot 19:00u
groep 2 van 19:30u tot 21:00u
in mfc De Ludinge, Ludinge 4, zaal 6

Programma: specifieke oefeningen om een rechte houding op te bouwen en in harmonie met jezelf te komen. Leer hoe je je lichaam kunt ontspannen en de mind vrij kunt maken van alle ruis zodat je weer in de schoonheid van de stilte komt. Geniet van 1,5 uur kwaliteit en plezier met elkaar. De eerste les is altijd een proefles (€10 of €6 met reductie) en te verrekenen met het cursusgeld, als je besluit door te gaan.

Aanmelding verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download hier de folder Zuidlaren.

Kosten en inhaalmogelijkheden
Een kaart voor 6 of 10 keer kost €60 resp. €100. Bij betaling voor aanvang van de cursus is het cursusgeld €100. Een losse les €10 of €6 voor minima. Nadat je het cursusgeld hebt overgemaakt op rekeningnr NL82 INGB 0004088355 tnv. G.M. Oosterhoff te Eelderwolde ovv DruyogaNajaar2019Zuidlaren, is je aanmelding definitief. 
Reductie (33%) is mogelijk voor minima in overleg. Er vindt geen restitutie plaats voor niet gevolgde lessen. Als je een keer verhinderd bent, kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan, een cadeaubon geven, of de les inhalen op dinsdag, in dezelfde week, in Groningen

Een drukke dag gehad? Gun jezelf anderhalf uur de tijd om je hoofd leeg te maken, de dagelijkse stress kwijt te raken en  op adem te komen met Dru Yoga!
Dru Yoga  is een rustige vorm van yoga met veel aandacht voor ontspanning en ademhalingsoefeningen. Je leert hoe je de dagelijkse stress kwijt kunt raken. Ook worden er gerichte oefeningen aangeboden om te werken aan somberheid, benauwdheid en andere specifieke aandoeningen.

Yoga stelt je in staat:
* te ontspannen en te focussen
* de stress van het dagelijks leven te verwerken
* een betere relatie met onszelf en anderen te onderhouden (compassietraining)
* soepel, gelukkig, opgewekt met het leven om te gaan
* de gezondheid van lichaam én geest te bevorderen
* afstand te nemen van zaken die ons in de greep kunnen houden
* veranderingen te bewerkstelligen die zo moeilijk bereikbaar lijken
* de "hogere" kant van het leven in ons zelf te ontdekken en toe te laten